E-HETI SZERENCSÉS:
antal

nevű felhasználóink

 A nyerteseket külön e-mailben tájékoztatjuk.

Hírek


Figyelem!

Minden kedves látogatónk, aki honlapunkon regisztrál esélyes arra, hogy övé legyen egy 2 fős hétvégi svédasztalos étkezés, melyre a vendégünk.
Gördítsen lejjebb a regisztrációért

Hírlevelek

Adatkezelési szabályzat
Kérjük mindenki CSAK EGY email címmel regisztráljon.
Köszönjük!

• a Kedvezményezett neve:  Waldorf 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

• a támogatott projekt címe,: Kastélykert Panzió fejlesztése

• pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00660 

• a szerződött támogatás összege: 35.816.601,- Ft

• a támogatás mértéke (%-ban),: 70 %

• a támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

 

A Kastélykert Panzió fejlesztése és bővítése valósult meg 2018.10.15. - 2019.10.15 között a Szeged határában, (6728 Szeged, Algyői út 142. hrsz. 01026/02).

A fejlesztés során a Kastélykert Fogadó szolgáltatásfejlesztése, kapacitásbővítése valósult meg. A panzió tulajdonosainak célja a minőség és a szolgáltatási színvonal emelése, a turizmusban észlelhető kihívásoknak való megfeleltetése, a vendégek igényeinek magasabb szinten való kiszolgálása. Célunk volt új munkahelyek teremtése és nagyobb adóbevételek teljesítése.

További cél, hogy a régióban a turisztikai szférában tevékenykedő szervezetek szoros együttműködéseket alakítsunk ki, ezáltal élénkítve a helyi turizmust és gazdaságot.

 A panzió 3 csillagos minősítésű.

A fejlesztéssel 1 új apartman kialakítása és 9 szoba felújítása valósult meg, emellett számos szabadidős szolgáltatást vezettünk be. Kispályás, megvilágított focipálya, kerékpártároló, kültéri sakk, minigolf mellett  számos új együttműködés biztosítja a térség turisztikai lehetőségeinek megismerését.

A Panzió két épületből áll. Egyik a kastély épülete, mely a Szegedi Fogadalmi Templom (DÓM) kimaradt tégláiból épült, a másik épület később, a telekre épített, vendéglátó egységgel kibővített épület. Összesen 1 új apartman épül, 9 szoba kerül felújításra és átalakításra. A kastély épületében 2 szoba kerül teljes felújításra és 1 apartman kerül kialakításra, 7 szoba felújítása a különálló épületben lesz.

A korábban 9 szobával működő panzió így összesen 10 szobával, 22 férőhellyel rendelkezik.

 

• a támogatott projekt befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés),: 2019.10.15. 

 

 „A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”